Urologija

POREMEĆAJ MOKRENJA KOD ŽENA SE ZANEMARUJE

Dr Nebojša Jeremić, KBC Zvezdara, o simptomima, uyrocima i načinu lečenja zapaljenja bubrega. Emisija PORODIČNI LEKARA na TV Studio B, Beograd.

Impotencija - NOVA METODA lečenja

Stručnjaci ukazuju na to da postoji mnogo razloga zbog kojeg treba praktikovati redovan seks. Jedan od njih je i korist za zdravlje oba partnera. Ali šta ako se uprkos iskrenoj i dubokoj emotivnoj vezi između dvoje ljudi ispreči problem polne nemoći muškarca? Istraživanja pokazuju da svaki treći pripadnik "jačeg" pola stariji od 40 godina pati od "slabljenja muškosti".

Erektivna disfunkcija i proces starenja kod muškaraca

 

 

 

Napisao: Doc Dr Đorđe Nale, Klinika za urologiju, Klinički centar Srbije

Erektivna  disfunkcija  se  definiše  kao  (stalna)  perzistentna  nesposobnost  da  postigne i/ili  održi  penisna  erekcija  suficijentna (dovoljna)  za  kompletni  zadovoljavajući  seksualni odnos. (1).

Slika 1. Anatomija male karlice muškarca

Saveti za muškarce

Seksolozi tvrde da se ljudsko sećanje na ugodne seksualne doživljaje može svrstati u tri senzacije: nežnost, neočekivanost i egzotičnost.

Ko je gospodin idealni?

Zverka ili Kazanova
San svakog muškarca je da bude neodoljiv u ljubavi. O toj neodoljivosti i umeću vođenja ljubavi kroz vekove postojali su i određeni obrasci. Neki od njih, poput romantičnog i do smrti vernog Romea, ili zavodnika koji ne posustaje, Don Žuana, ostali su primer ideala generacijama.