O nama

Autor Autor .

O nama... NAŠ CILJ JE DA VAS UPUTIMO KAKO DA OSTANETE ZDRAVI I KAKO DA SE ADEKVATNO LEČITE. ČITANJE TEKSTOVA NE MOŽE ZAMENITI LEKARSKI PREGLED I SAVET.

 

Autor i urednik web site-a www.zdravljenadlanu.rs, Dr Miljan Ćeranić, u saradnji sa preduzećem 12 points pokrenuo je portal, okupivši kao saradnike eminentne stručnjake iz različitih oblasti medicine, koji su u svakom trenutku dostupni posetiocima koji na interaktivni način imaju mogućnost da spoznaju širok spektar informacija o bolestima, preventivi, nezi, tj.o zdravlju uopšte.

Urednik sajta:

Dr Miljan Ćeranić, rođen je 1972. godine u Požegi, Srbija, gde je završio osnovnu i srednju školu.

Oženjen, otac jednog deteta. Diplomirao i magistrirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Specijalista opšte hirurgije od 2003. godine.

Radi na IV odeljenju za kolorektalnu i pelvičnu onkološku hirurgiju I hirurške klinike Kliničkog centra Srbije.

Naučna delatnost:

10 radova u kategoriji CC

5 poglavlja u udžbenicima i monografijama

Kao stipendista Francuske vlade za oblast onkologije, 2005. godine boravio je na stručnom usavršavanju na odeljenju za digestivnu onkološku hirurgiju Instituta Gustave Rousssy, Villejeuf, Francuska

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Uslovi korišćenja:

Sadržaj ove internet prezentacije je zaštićen zakonima o autorskom pravu. Možete slobodno da preuzmete sadržaje ove internet prezentacije, uz uslov ispod teksta napišete sledeće: Preuzeto sa sajta www.zdravljenadlanu.rs. Nisu dozvoljene nikakve izmene sadržaja.

Sve sugestije su dobrodošle.

Ukoliko vlasnici ili glavni urednici sajtova sa kojih su preuzeti tekstovi smatraju da su na bilo koji način povređena autorska prava kontaktirajte nas i mi ćemo u najkraćem roku ukloniti sporni materijal.

 

Pristupanjem sajtu www.zdravljenadlanu.rs ste saglasni sa:

Sve informacije na našem sajtu i medicinskom forumu su informativnog karaktera i ne mogu zameniti kontakt sa vašim doktorom. Ukoliko imate ili sumnjate da imate neke zdravstvene probleme, treba da se obratite svom lekaru opšte prakse ili nekom drugom medicinskom stručnjaku.

Ne možemo garantovati kompletnost i tačnost objavljenih informacija. Korišćenjem ove prezentacije preuzimate rizik da te informacije mogu biti nepotpune ili netačne ili da možda neće zadovoljiti vaše potrebe ili zahteve.

Vlasnik sajta kao i saradnici na projektu zdravljenadlanu.rs ne preuzimaju odgovornost za bilo kakvu eventualnu štetu nastalu njihovim korišćenjem, bilo direktnu ili posrednu.

Sve veze prema drugim internet prezentacijama služe kao pogodnost. Ne preuzimamo odgovornost niti kontrolu nad sadržajem ili radom takvih prezentacija niti za bilo koju štetu nastalu njihovim korišćenjem.

MARKETING - SARADNJA

Postoji nekoliko načina da se oglasite na našem sajtu:

  • možemo samo da razmenimo banere, naravno, ako postoji obostrani interes
  • možete napisati stručni tekst iz neke od predloženih oblasti na sajtu i potpisati se uz postavljanje linka ka Vašoj ustaovi (državnoj ili privatnoj) - ovo je besplatno
  • možete se prijaviti i odgovarati na pitanja čitalaca uz potpis i link Vaše ustanove - besplatno
  • možete postaviti baner na jednoj od strana (npr. kardiologija, neurologija) - cena po dogvoru (zavisi od veličine banera, vrste sadržaja, dužine buduće saradnje, humanitarnog aspekta ... )
  • možete postaviti baner na naslovnoj strani - cena po dgovoru (zavisi od veličine banera, vrste sadržaja, dužine buduće saradnje, humanitarnog aspekta ... )

Ovim putem želim da pozovem sve lekare iz Srbije, zemalja bivše SFRJ, inostranstva, koji smatraju da bi na neki način trebali da se pojave na našem web portalu, da nas kontaktiraju. Pored tekstova i slika, moguće je, preko youtube-a ubaciti i video materijale, što značajno olakšava komunikaciju.

Urednik sajta: Miljan Ćeranić

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

12 Points doo

Marketing menadžer: Neven Zoraja

Telefoni:

011 2524125

065/ 8363043

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Računi: UniCredit Bank 170-30005888002-43

Credit Agricole Srbija: 330-4008581-18

Matični broj: 20414499

PIB: 105622807